Zemenes ir gandrīz tik lielas kā tava plauksta, un raža ir divreiz lielāka. Es dalos ar 3 vienkāršiem, bet vērtīgiem padomiem

Izaudzēt sulīgas, liela izmēra zemenes ir paveicams uzdevums, ja ievērojat trīs pamatnoteikumus. Diemžēl ne visi zina šos principus. Izpratīsim, kā pareizi kopt zemenes, lai jūsu raža izraisītu pat kaimiņu skaudību.

Zemenes audzēšana pašam var būt izdevīga daudzos veidos:

Svaigums: Audzējot savas zemenes, jūs varat baudīt svaigas ogas tieši no dārza. Tās bieži ir saldākas un garšīgākas nekā tās, kas nopirktas veikalā, jo tās tiek savāktas pie pilnīgas nobriedšanas.

Kontrole pār augu audzēšanu: Audzējot savas zemenes, jums ir pilnīga kontrole pār to, kā tās tiek audzētas. Jūs varat izvēlēties dabiskus vai ekoloģiskus audzēšanas metodēs, izvairīties no pesticīdiem un mākslīgām mēslošanas vielām.

 

Ekonomija: Ilgtermiņā audzēšana pašam var būt ekonomiski izdevīgāka nekā regulāra zemeņu iegāde. Lai gan sākumā var būt nepieciešams ieguldīt laiku un naudu audzēšanas infrastruktūrā un aprīkojumā, ilgtermiņā jūs varat ietaupīt naudu, ražojot savas zemenes.

Iespēja izmēģināt dažādus šķirņu un audzēšanas metodes: Audzējot savas zemenes, jūs varat eksperimentēt ar dažādām šķirnēm un audzēšanas metodēm, lai atrastu to, kas vislabāk piemērots jūsu dārzam un garšai.

Iedvesma un saikne ar dabu: Audzēšana pašam var būt iedvesmojoša un relaksējoša aktivitāte, kas ļauj jums būt saskaņā ar dabu un novērtēt augu augšanas ciklu no sēklas līdz ogai.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Tas ir tikai daži no ieguvumiem, kas saistīti ar zemenes audzēšanu pašam, un daudzi cilvēki atrod šo procesu ļoti apmierinošu un gūst prieku no sava pašu augļu un dārzeņu audzēšanas.

Jaunavai jāatrisina problēma, bet Strēlniekam liels optimisms; Dienas horoskops 5. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Kuras šķirnes izvēlēties?

Ja vēlaties izaudzēt patiešām lielas ogas, jāizvēlas lielogu zemeņu šķirnes. Es iesaku šādas šķirnes:

“Everest”.
“Zagorskaya beauty”.
“Bogatyr.”
“Vacantia”.

Lasi vēl: Turki pērk mājās pa 5 pudelēm etiķa. Kad uzzināju, kāpēc, sāku darīt to pašu: tas ir neaizstājams ikdienas dzīvē

Ir vēl daudz citu lielogu zemeņu šķirņu, bet es personīgi stādu tikai minētās. Pareizi kopjot, ogu masa var pārsniegt 100 gramus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment